Ben je werkzaam in de bouw? Meld je aan bij Opstap!

Als u op zoek bent naar een personeelsdienst voor de bouw met kennis van zaken, dan bent u bij Opstap Personeelsdiensten aan het juiste adres. Al onze adviseurs hebben affiniteit met de bouw en passen deze toe als het gaat om het vinden van het juiste personeel. Per slot van rekening is de bouwnijverheid een branche waar het aankomt op kennis en vaardigheid. Wij doen ons uiterste best gemotiveerde vakkrachten bij de juiste werkgever te plaatsen. Er worden aan uitzendorganisaties voor de bouw hoge eisen gesteld, wij begrijpen dit als geen ander!

Opstap is aangesloten bij de ABU (Algemene Bond Uitzendorganisaties). Wij ontlenen onze flexibiliteit aan de CAO voor uitzendkrachten en hebben daardoor een sterk toegevoegde waarde m.b.t. de branche CAO Bouwnijverheid. Met name op het gebied van diversiteit aan contractvormen. Daarnaast hanteren wij de branche CAO voor de (vakkracht) regelingen zoals die voor intermediairs verplicht worden gesteld in de ABU CAO Flexkrachten en de uitwerking van het vakkrachtenbeginsel zoals opgenomen in de CAO Bouwnijverheid. Opstap hanteert de loontabellen van de CAO Bouwnijverheid vanaf de eerste werkdag.

Wij stellen als personeelsdienst hoge eisen aan kwaliteit en veiligheid. Wij zijn gecertificeerd volgens kwaliteitsnorm NEN 4400-1 en VCA. Dit geeft de opdrachtgever zekerheid dat er gewerkt wordt volgens de kwaliteit- en veiligheidseisen.